Direktlänk till inlägg 22 augusti 2013

Många brott sker

Av Yvonne Andersson - 22 augusti 2013 20:20

http://www.ubro.se/nyheter/ran-mot-frisersalong-i-bro


Rån mot frisersalong i Bro

Karin Sidén2013-08-22

   


Bild: Tommy Sidén

Vid 19-tiden på torsdagen rånades en frisersalong i stationsområdet i Gamla Bro. Enligt vittnesuppgifter på platsen, som även bekräftats av Länskommunikationscentralen, har salongen utsatts för ett knivrån av tre gärningsmän i tonårsåldern. Gärningsmännen försvann från brottsplatsen till fots. En rånarjakt pågår i delar av Bro. Många polisbilar finns på plats och man har även satt in helikopter i sökandet efter de knivbeväpnade ynglingarna.
 
 

Helikopterjakt efter rånare i Bro

 
Bild: Tommy Sidén

I skrivande stund (19.20) pågår en helikopterjakt efter rånare i Bro. Det är en frisersalong i stationsområdet i Gamla Bro som blivit knivrånad. Enligt obekräftade uppgifter har även kunder rånats under knivhot.




http://www.ubro.se/nyheter/narpolisen-rapporterar-36

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén2013-08-22

Sedan i måndags har det kommit in 17 anmälningar om brott. Skadegörelse, stöld och inbrott är några av de brottsrubriceringar som förekommit. Återigen har en person blivit attackerad av en hund och sedan blivit lämnad på platsen av hundens "människor".

Mellan den 16 och 19 augusti gjordes inbrott i ett källarutrymme på Norrgårdsvägen. Sammanlagt var 10 förrådsdörrar uppbrutna. Det finns ingen sammanställning över eventuellt stulet gods.

Någon gång mellan 12 och 21.30 den 19 augusti har någon eller några roat sig med att kasta ruttna äpplen och körsbär mot en villa på Vårlöksvägen i Bro. Fasad och fönster var enligt anmälningen träffade.

Natten mot den 19 augusti stals två båtmotorer vid Smidö båtklubb, varav en 20 hästars och en 40 hästars. Se separat artikel.

Under natten mot den 19 augusti hade en bil parkerad på Fliesbergsparkeringen ovälkommet besök. Någon eller några hade krossat höger framruta och tagit sig in i bilen. Tre par solglasögon och två dykutrustningar rapporteras stulet ur bilen.

Natten mellan den 19 och 20 augusti var det någon som klottrade på en mur tillhörande en fastighet på Penselvägen i Brunna. Röd spritpenna eller liknande har använts.

Den 20 augusti råkade en bilägare på Fasanstigen ut för en konstig händelse. På väg från bilen till bostaden tappade bilägaren bilnyckeln. När bilägaren sedan senare kom ut till bilen igen stod den inte längre parkerad i carporten på samma sätt som den lämnats. Enligt anmälan har bilen troligtvis stulits med nyckeln och när tjuven kört iväg har denne krockat med en annan bil parkerad cirka två meter bakom bilägarens bil och då kört tillbaka halvvägs in i carporten för att sedan lämna platsen. Både den stulna bilen och den parkerade bilen hade krockskador.

Under kvällen den 20 augusti var det någon som försökte tjuvfiska kräftor i Lillsjön. En förbipasserande upptäckte ett antal nedlagda burar i sjön och kontaktade fisketillsyningsmannen som i sin tur kontaktade polisen. Tillsammans plockade de upp burarna och polisen tog dem därefter i beslag.

Natten mellan den 20 och 21 augusti fick en bilägare på Fjärilstigen i Bro sitt tanklock uppbrutet. Cirka 35 liter bensin uppges ha blivit slangad.

Natten mellan den 20 och 21 augusti fick en bilägare på Skogsvägen i kungsängen sina registreringsskyltar stulan. Bilen stod parkerad i anslutning till bostaden.

Klockan 13.30 den 21 augusti parkerades en bil vid en av golfbanorna i Bro. När ägaren kom tillbaka till sin bil en timme senare var höger bakruta krossad. En låda innehållande teknisk utrustning rapporteras ha blivit stulen ur baksätet.

Strax innan 22.30 den 21 augusti var en man ute och promenerade på Råbystigen i Bro. Bakom sig hörde mannen hundskall så han började springa därifrån. En ljusbrun hund jagade efter mannen och hoppade upp mot honom så att han tappade balansen och föll. Hunden bet den liggande mannen i knät innan den sprang tillbaka till "sina människor". Enligt anmälaren så var det kvinnor som var ute med hunden och de lämnade platsen när hunden kom tillbaka till dem.







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne Andersson - 24 februari 2014 09:30

Olyckshändelse på Bro station Karin Sidén 2014-02-24   Bild:Tommy Sidén Strax efter sju på morgonen inträffade en olycka på Bro pendeltågsstation. Det är oklart vad som orsakade olyckshändelsen. All tågtrafik förbi Bro stati...

Av Yvonne Andersson - 23 februari 2014 18:30

Så här såg Du ut 2008 när vi träffades. Det var innan Din Gastric Bypass operation. Så mycket lidande som Du utsatte Din kropp för såg ingenting ut att påverka Dig för Du var alltid fräsch och sminkad.     Så här vill jag minnas Dig Ciz...

Av Yvonne Andersson - 17 februari 2014 13:14


  Skuggröna, Julros Snödroppar, Vintergäck Dessutom är det meteorologisk VÅR sedan några dagar.   Förra året hände detta inte förrän den 7 april ...

Av Yvonne Andersson - 2 februari 2014 11:51

Fy sjutton för att bo bland knarkare och andra gangsters. Polispådrag i Bro   Karin Sidén 2014-02-02   Bild:Tommy Sidén Insatsstyrkan har precis anlänt och får en lägesuppdatering. En polisinsats med ett flertal poliser ...

Av Yvonne Andersson - 26 december 2013 20:30

http://www.expressen.se/nyheter/sa-kapade-bolag-den-svenska-djurvarden/ ...

Senaste inläggen

Presentation


På bilden är Madonna, Dvärgschnauzer, BIV=bäst i världen. Alla kategorier.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards