Senaste inläggen

Av Yvonne Andersson - 10 januari 2013 18:15

Poliserna fortfarande kvar i Bro

Karin Sidén2013-01-10
 

Bild: Karin och Tommy Sidén Poliskontroll vid Råbyrondellen på den vänstra bilden. En civil polisbil på postering i Centrumrondellen och en hovrande helikopter på mittenbilderna. Längst till höger en av alla polisbilar som stått uppe i Råby Skog under dagen.

Just nu, 18.00, är det fortfarande en del polisbevakning kvar runt om i Bro samhälle. Bilister blir inte längre stoppade, men det står polisbilar utplacerade på strategiska platser.
Så sent som vid fyratiden på eftermiddagen stoppades och genomsöktes alla bilar som körde genom Bro. Runt Råby och Råby Skog var det hård bevakning med polisbilar i alla gathörn. Det rörde sig även beväpnade poliser ute i korsningarna och bilförare som stoppades fick legitimera sig.
Vid 16.30 stod alla polisbilar kvar på sina posteringar, men kontrollen av passerande bilar hade upphört. Och nu vid 18-tiden har alltså en del av de utposterade bilarna lämnat sina poster. Det är fortfarande några bilar kvar runt Råby-området, men i Centrumrondellen var det tomt. Åtminstone för tillfället...

Av Yvonne Andersson - 10 januari 2013 16:40

 

Hundarna har snällt funnit sig i att bara vara på uteplatsen i dag under min övervakning,

och nyss klockan 16,35 under dagens första hundpromenad tänkte jag först vända i porten för det stod poliser utstationerade runt vårt hus.

Polisen som vi talade med sa att de står här som en säkerhetsåtgärd.

Jag väljer att känna mig trygg över att dom står här, istället för att vara rädd.

Visst är rånare korkade, men de lär nog förstå att hålla sig på avstånd från Poliserna.

Denna bil stötte vi på nere vid hundarnas favorittoalett.

Av Yvonne Andersson - 10 januari 2013 10:50

Det var ett himla liv i luften härovanför Råbystigen så jag undrade om jag skulle gå ut med hundarna.

Då ringde Karin och berättade att de inte fick ha barnen ute pga skottlossning så hon ville varna mig för att gå ut med hundarna, så vi stannade inne.

Nu 1 timme senare har både Helikoptrar, Polisbilar och Pike´styrkan avlägsnat sig så jag hoppas bankrånarna är fast.

Flyktbilen står tydligen i närheten av Råbygård där det är nära till "vår" skog.


Bildspel av polisjakten.: bl.a från Bro där de fångar en av rånarna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16046774.ab?fb_action_ids=490019154374533&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22490019154374533%22%3A525929217440248%7D&action_type_map=%7B%22490019154374533%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=[]

 Den väg vi skulle tagit om vi hade gått ut. Vi brukar gå precis den tiden.

  Precis där tas en av rånarna.

  Rånjakt

  Rånjakt

  Rånjakt


Rånare med automatvapen slog till mot en bank i Täby norr om Stockholm i morse – sedan öppnade de eld mot polisen.

En man har gripits.

Nu pågår en vild jakt på hans kumpan i Bro nordväst om Stockholm.

Enligt vittnen ska skott ha avlossats i Bro centrum.

Fakta

Fakta: Bankrån i Sverige per år 1990–2012

1990: 102

1991: 153

1992: 122

1993: 112

1994: 88

1995: 58

1996: 34

1997: 24

1998: 25

1999: 24

2000: 24

2001: 31

2002: 51

2003: 41

2004: 27

2005: 49

2006: 45

2007: 40

2008: 110

2009: 46

2010: 29

2011: 16

2012: 5

Satt de flesta kriminella i fängelse 2012?


Källa: Rikskriminalpolisen. (TT)

Strax före klockan 09 rånades Handelsbanken i Näsbypark i Täby kommun utanför Stockholm av minst två gärningsmän. Vittnen har berättat för Aftonbladet att de hörde skott avlossas under rånet.

En massiv polisinsats har satts in i jakten på rånarna.

Sköt mot polisen

När rånarna flydde kunde polisen följa efter. På E18 i höjd med Stäket och Kungsängen uppges gärningsmännen ha öppnat eld mot polisen.

Gärningsmännen ska ha varit beväpnade med automatvapen. Enligt uppgifter till Aftonbladet träffades rånarna polisbilens framruta. Ingen polis ska dock ha skadats fysiskt.

Automatvapen i bilen

I Bro i nordvästra Stockholm övergav gärningsmännen flyktbilen och fortsatte till fots.

Den stulna flyktbilen, en mörk Audi, och en overall har hittats av polisen. I bilens baksäte hittades en skarpladdad Kalashnikov.

En stor sökinsats pågår i Bro och rånarna söktes med bland annat helikopter och hundpatruller. Vägspärrar har också satts upp.

Vittnen uppger för Aftonbladet att skottlossning också har förekommit i Bro centrum.

En gripen

En man har gripits misstänkt för rånet. Den andre gärningsmannen tros ha flytt in i ett skogsområde i Bro.

– Bro är det hetaste området just nu, sedan söker vi naturligtvis på andra platser också, säger Lars Byström, presstalesman på Stockholmspolisen.

Enligt uppgift till Aftonbladet ska ytterligare två personer ha hämtats till förhör.

Körde in i entrén

Scanpix fotograf är på plats utanför det rånade bankkontoret i Näsbypark.

– En Saab 9000 har körts rakt in i entrén på banken och backats ut. Den står två meter från entrén. Polisens tekniker är här och arbetar nu. Annars är det väldigt lugnt här, säger han till TT.

Personalen hade ännu inte öppnat banken för kunder. Bankkontorets öppettider är 10-15 på torsdagar, enligt hemsidan.

– Vi fokuserar nu på att stötta vår personal som har blivit utsatta för detta. Vi har väldigt väl utarbetade rutiner för det, säger Henrik Westman, presschef på Handelsbanken, till TT.



ubro.se Skottlossning vid Bro Pendeltågsstation

Karin Sidén2013-01-10
På Broskolan gick man just ut i högtalarsystemet och talade om för eleverna att de måste hålla sig inne eftersom det varit skottlossning vid Bro pendeltågsstation.

Publicerad: 2013-01-10 10:34, senaste uppdaterad: 2013-01-10 10:01

 
UNT.se
Bankrånare sköt mot polis

Rånare har skjutit flera skott med automatvapen mot polisen vid ett bankrån i Näsbypark norr om Stockholm. En stor polisinsats söker nu i skogen i Bro, där en flyktbil övergavs.

 
Handelsbanken i Näsbypark i Täby rånades strax före nio.
-Det ska ha varit minst två gärningsmän med automatliknande vapen. De körde in en bil i banken för att kunna komma in i lokalen. Vi fick larmet 08.52, säger Stockholmspolisens presstalesman Lars Byström till TT.

Gärningsmännen, minst två stycken, flydde i riktning mot Kungsängen i en stulen bil. Ute på E 18, vid Stäket, ser en polispatrull de misstänkta rånarnas bil och försöker stoppa den.

-Passagerarna skjuter då mot polisen. Sedan skjuter de ytterligare en gång, längre bort mot Kungsängen, säger Byström.

Scanpix fotograf är på plats utanför det rånade bankkontoret i Näsby Park.

-En Saab 9000 har körts rakt in i entrén på banken och backats ut. Den står två meter från entrén. Polisens tekniker är här och arbetar nu. Annars är det väldigt lugnt här, säger han.

Flyktbilen - en mörk Audi - övergavs av rånarna i ett skogsparti i Bro, enligt polisen. Gärningsmännen fortsatte till fots. Polisen letar nu i området med bland annat helikopter och hundpatruller.

Det finns inga uppgifter om att polis eller personal på banken har skadats. Det är okänt om rånarna fick med sig något.

-Vi vet inte om det ska betecknas som försök eller fullbordat rån. Just nu har vi vissa spår i ett område norr om stan, mot Kungsängen, säger Byström.

Polisen har upprättat kontroller längs flera tänkbara flyktvägar i Storstockholm.

-Det kommer att bli lite kontroller här och var, säger Albin Näverberg, pressinformatör på Stockholmspolisen. -Vi har inte skickat någon sjukvård dit utan det är enbart polisens sak. Någon hade sett personer springa in på banken med vapen, säger en operatör på SOS Alarm till TT.

Samtidigt har en värdebil utsatts för rån vid ett bankkontor i Huddinge, skriver polisen på sin sajt. Tre förövare ska ha lämnat platsen. Ingen har skadats, skriver polisen.

Bankrånen har minskat rejält de senaste åren. Under 2012 genomfördes enbart fem bankrån, jämfört med 16 under hela 2011.

Under början av 90-talet genomfördes över hundra bankrån varje år, enligt statistik från Rikskriminalpolisen. Flest bankrån under 90-talet genomfördes 1991 - 153 stycken.

Handelsbanken bekräftar att kontoret i Näsbypark utsatts för ett rån.

-Vi fokuserar nu på att stötta vår personal som har blivit utsatta för detta. Vi har väldigt väl utarbetade rutiner för det, säger Henrik Westman, presschef på Handelsbanken. -Det är ju en väldigt traumatisk upplevelse att utsättas för ett rån.

Enligt Westman har Handelsbanken valt att tillfälligt stänga kontoret till följd av rånet.


ubro.se Rånarna jagas i Bro

Karin Sidén2013-01-10
Ett väpnat rån skedde i Täby vid niotiden i dag på onsdagsmorgonen. Det var minst två rånare med automatliknande vapen. Rånarna körde med bil in genom dörrpartiet för att ta sig in i lokalen. Efter rånet flydde de med bil.

Storlarm utfärdades och alla tänkbara flyktvägar sattes under bevakning. En polispatrull vid Stäket fick syn på flyktbilen och försökte stoppa den. Passagerarna sköt då mot polisen. Sedan sköt de ytterligare en gång, längre bort mot Kungsängen uppger polisen.

Det finns inga uppgifter om att polis eller personal på banken har skadats. Det är okänt om rånarna fick med sig något.

Flyktbilen, en mörk Audi, övergavs av rånarna i ett skogsparti i Bro, enligt polisen. Gärningsmännen fortsatte till fots. Polisen letar nu i området med bland annat helikopter och hundpatruller. Enligt obekräftade uppgifter ska det även ha varit skottlossning vid Bro Pendeltågsstation.

unt.se

Bankrånare sköt mot polis

Rånare har skjutit flera skott med automatvapen mot polisen vid ett bankrån i Näsbypark norr om Stockholm.

En man har gripits och rånarjakten fortsätter.


ubro,se

Polisen har just bekräftat att man gripit en person i Bro.

Karin Sidén2013-01-10
På SVT's nyhetssida kan man nu läsa att polisen bekräftar att man gripit en person i Bro.
Själv har jag sedan några minuter konstaterat att helikoptern som hovrat över hustaken försvunnit (11.05).

På SVT's hemsida kan man även läsa följande: – Vi har gripit en man i området ute vid Bro. Nu letar vi efter den andre personen i samma område, säger Lars Byström.

Alla vägar i området där mannen greps är avspärrade och poliser beväpnade med automatvapen bevakar vägarna, berättar ett vittne på plats för TT.
På Aftonbladet står följande: Den stulna flyktbilen, en mörk Audi, och en overall har hittats av polisen. I bilen ska också ett skarpladdat automatvapen ha hittats.

Vittnen uppger för Aftonbladet att skottlossning också har utbrutit i Bro centrum.
Uppdatering 11.18: Så hörde man helikoptern igen då... Jakten pågår fortfarande med andra ord.


Rånaren som åt hamburgare. greps.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16049015.ab

<param">http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/AbPlayer.swf?playerMode=satellite&autoStart=false&debugging=true&version=36&flash_id=player-16048606-1-91722&clipsrc=http://www.aftonbladet.se/resource/webbtv/article/16048606/player&sound=100&embeded=true"><param


Nu kl. 14.50 har det äntligen lugnat sig på Råbystigen med omnejd.

Två personer gripna i Bro

Karin Sidén2013-01-10
 
 
 Bild: Håkan Redig
Polisinsatsen har varit massiv under dagen. Bro har varit en belägrad "stad" med polisavspärrningar i alla korsningar. Alla bilar har stoppats och genomsökts på väg in och ut ur samhället. Fortfarande 14.30, efter att två män gripits, är avspärrningarna kvar.
Två män har hittills gripits som misstänkta för det väpnade rånet i Tåby på onsdagsmorgonen. De greps efter en biljakt längs E18 där skottlossning ska ha skett på minst två platser. Enligt ett ögonvittne som körde upp på E18 vid Stäket i riktning mot Bro körde den mörka Audin, som rånarna använde som flyktbil, väldigt fort. Ögonvittnet blev omkörd först av Audin, vars bakruta var trasig, och sedan av en polisbil i hög fart innan han strax efter såg att polisbilen saktade in farten, troligtvis på grund av avfyrade skott.
Audin fortsatte sedan mot Bro där de lämnade bilen och fortsatte till fots. Bilen, en mörk Audi, och en overall har hittats av polisen. I bilens baksäte hittades ett skarpladdat vapen, en Kalashnikov. Rånarna ska inledningsvis ha använt ytterligare en flyktbil som ännu inte påträffats. Även den ska vara stulen.

– Vi söker en bil, det är en mörkgrön eller grå Jeep Cherokee med registreringsnummer SOC 163. Om det är någon som ser den ska man inte röra något utan ringa polisen, säger Lars Byström, presstalesman på Stockholmspolisen.
De två männen greps på olika platser i Bro. En av männen greps i centrala Bro och den andra i nordvästra delen av samhället.

Enligt uppgift till ABC är en av de gripna en 35-årig man som tidigare har haft samröre med det kriminella nätverket Fucked for life. Den andre är en man i fyrtioårsåldern som också är känd av polisen. Männen har anhållits misstänkta för grovt rån och mordförsök.
Enligt uppgift ska ytterligare fyra personer vara intagna för förhör.
Av Yvonne Andersson - 8 januari 2013 17:10

Måste spara detta här för på Facebook försvinner informationen av någon anledning. Jag såg också att hon även blivit återförsäljare av hundfoder men det är också borttaget.

Faktiskt tycker jag att vissa inlägg och kommentarer är ganska onödiga då de upprörda börjar att attackera varandra istället för hon som borde drabbas.

Den beryktade djurplågaren Aud Stokman, har bytt namn nu, bekräftat av (skattemyndigheten i Norge).
Nu heter hon Linda Marie Sofie Hagen-Johansen.
Sprid detta vidare, så hon inte kan köpa nya valpar/hundar i Norden!
Tror hon har annons på blocket just nu om blandras hundar. Bor i Strömsundstrakten!
Photo: Den beryktade djurplågaren Aud Stokman, har bytt namn nu, bekräftat av (skattemyndigheten i Norge). Nu heter hon Linda Marie Sofie Hagen-Johansen. Sprid detta vidare, så hon inte kan köpa nya valpar/hundar i Norden! Tror hon har annons på blocket just nu om blandras hundar. Bor i Strömsundstrakten!
Av Yvonne Andersson - 8 januari 2013 09:41

Jag har en länk i vänstra marginalen till, "ett sötare blod" där det finns mycket kunskap att hämta.

Faktakollen: hade vi färre hjärtinfarkter på 1940-talet?

Åt vi mindre socker då?

Postat av Ann Fernholm den 8 januari 2013.

En läsare undrar detta: “Jag har fått detta berättat för mig så försöker beskriva så gott jag kan. Programmet Historiaätarna, som går på SVT, handlade om 1940-talet. Någon expert nämnde att de på den tiden hade färre depressioner och mindre hjärt- och kärlsjukdomar och att detta kunde bero på maten, att de åt mindre socker och stärkelse. Vet du något om det? “

Svar: både medellivslängd och sockerkonsumtion ökade under början av 1900-talet

Jag har inte sett det avsnittet av Historieätarna. Men under första hälften av 1900-talet ökade antalet personer som dog av hjärtinfarkt lavinartat. Enligt Statistisk årsbok för Sverige 1954 dog närmare 6000 personer per år av åderförkalkning 1941-1945. År 1950 var samma siffra över 9000 personer. Denna utvecklingen oroade forskarna. Du kan läsa mer om detta i kapitel 2 i Ett sötare blod.

En orsak till att hjärtproblemen ökade är att antalet barn och vuxna som dog av infektionssjukdomar, som tuberkulos, minskade kraftigt. Detta ledde till att man levde längre. Den förväntade medellivslängden på en nyfödd ökade från runt 55 år under början av 1900-talet till runt 70 år under mitten av århundradet. Istället började man att dö av sjukdomar som drabbar äldre, bland annat åderförkalkning.

En orsak till att man började att avlida i just åderförkalkning (och inget annat) kan sannolikt vara sockrets effekter. Konsumtionen ökade dramatiskt från början av 1900-talet till 1930-talet. Samtidigt ska man komma ihåg att vi under denna tid också började att äta mer av till exempel smör och ägg. Alltså kan man lika gärna säga att hjärtinfarkterna berodde på mer fett i kosten, eller på mer protein, eller på mer kalorier. Alla kan välja att tolka dessa data utifrån vad man själv vill tro på.

Men ser man till helheten och all den forskning som jag skildrar i boken Ett sötare blod, talar mycket för att just socker, snabba kolhydrater och ett stillasittande liv är viktiga orsaker till hjärtsjukdom. I levern bildas en massa fett från allt det socker vi äter och det rubbar fettprofilen i blodet. De onda kolesterolpartiklarna, LDL, blir mindre till storleken; de tränger lättare in i blodkärlen och blir till en grogrund för åderförkalkning. Höga blodsocker leder också till inflammation i kroppen.

När det gäller depression talar en hel del för att socker även kan skada hjärnans nervceller.

SLUTSATS: ja, experten i Historieätarna har med stor sannolikhet helt rätt.

Av Yvonne Andersson - 4 januari 2013 12:15

Madonna hette Doris hos uppfödaren och är därför registrerad med annat namn.

Det ska vara 117 med namnet Madonna och bara 1907 som heter Doris.

I Stamtavlan heter hon PepparDoris eftersom kullen på 8 valpar var 6 st svarta och 2 st peppar och salt men Madonna var enda tiken.

Molly (Madonnas Mamma) är vanligaste tiknamnet och Ludde det vanligaste hanhundsnamnet.

NamnAntal
ABBE477
ACKE392
ADA214
ADAM122
AFFE254
AFRODITE199
AGNES551
AJAX416
AKILLES438
AKIRA223
AKITA234
AKKA105
ALBA148
ALBERT172
ALBIN682
ALEX369
ALFA142
ALFONS1005
ALFRED211
ALGOT187
ALICE2300
ALLAN158
ALLIS150
ALLY155
ALMA536
ALVA757
ALVIN259
AMADEUS190
AMANDA263
AMBER384
AMI162
AMIGO260
AMOS174
AMY176
ANGEL205
ANJA379
ANNA100
ANNIE214
ANTE115
ANTON433
APOLLO151
ARAGON189
ARAGORN108
ARAMIS257
ARES142
ARIEL178
ARMANI115
ARNE104
ARON172
ARRAK204
ARRO169
ARWEN100
ARVID105
ASKA160
ASLAN208
ASSAR253
ASSI103
ASTA856
ASTERIX249
ASTON136
ASTOR231
ASTRID462
ATHENA444
ATHOS181
ATLAS1266
ATOS157
ATTILA107
AXA300
AXEL241
AYA148
AYLA353
BAILEY190
BAILEYS150
BALDER527
BALOO1057
BALTAZAR180
BALTO209
BAMBI149
BAMSE3269
BASSE266
BEA305
BEDA133
BELL100
BELLA3604
BELLE109
BELLMAN279
BENJAMIN120
BENJI215
BENNY183
BERTA145
BERTIL115
BESSIE403
BESSY185
BETTAN213
BETTY470
BIANCA590
BIBBI115
BIFFEN146
BILBO264
BILL206
BILLY441
BIMBO192
BINGO142
BIRK380
BIRKA140
BJÖRNE156
BLACKIE131
BLIXTEN384
BLONDIE184
BOB205
BOBBO114
BOBBY470
BOBO187
BOLT132
BONITA155
BONNIE614
BONNY114
BONZO1018
BORIS339
BOSS917
BOSSE1125
BOSTON105
BOY228
BOZZ182
BRASSE122
BROLLE101
BRUNO775
BRUTUS126
BUDDHA119
BUDDY156
BUFFY207
BULLEN155
BUSAN440
BUSTER1561
CAESAR249
CAJSA162
CALLE143
CANDY253
CARMEN119
CASPER881
CASSIE130
CASTOR169
CAYENNE116
CEASAR652
CESAR551
CHABO111
CHALLE119
CHANEL300
CHAPLIN167
CHARLIE2394
CHERIE122
CHESS186
CHESTER141
CHICA192
CHICCO130
CHICKO399
CHICO476
CHILI561
CHILLA123
CHILLI300
CHIP185
CHIPPEN385
CHIQUITA113
CHIVA107
CHIVAS274
CILLA493
CINDY834
CISSI228
CITA185
CLARA199
CLEO311
CLINTON114
COCO112
COLA113
COOKIE188
COSMO127
CURRY164
DACKE156
DAISY1266
DALTON145
DANTE345
DENNIS347
DESSIE103
DEVIL286
DEXTER623
DIANA187
DIESEL1007
DIEZEL383
DIMMA118
DINA258
DINO935
DISA515
DISEL125
DIVA1190
DIXI329
DIXIE912
DIZA154
DIZEL139
DOGGE171
DOGLAS163
DOLLAR104
DOLLY696
DONNA1008
DORIS1908 
DOUGLAS684
DUMLE183
DUNDER113
EBBA1627
EBBE115
EDDIE797
EDDY100
EGON227
ELECTRA156
ELEKTRA114
ELIN124
ELLA1073
ELLEN282
ELLIE211
ELLIOT241
ELSA1497
ELTON334
ELVIRA224
ELVIS1712
EMBLA221
EMIL694
EMMA788
EMMY105
ENGLA160
ENYA262
ENZO640
EROS347
ESKIL116
ESTER639
EVITA122
FABIAN233
FALCON148
FANNY1257
FANTA125
FAXE110
FELICIA203
FELIX705
FERDINAND107
FIA1135
FIDO146
FIFFI385
FIGARO103
FIGGE119
FIGO261
FILIP106
FILIPPA275
FINA111
FINDUS102
FIONA185
FIXA110
FLINGA102
FLISA282
FLISAN475
FLORA144
FONZIE118
FOPPA127
FOXY178
FRANK145
FRANS108
FRASSE883
FRAZZE115
FREDDIE143
FREDDY182
FREJ107
FREJA1451
FRIDA979
FRIDOLF157
FRITZ155
FRODO200
FUNNY133
GAIA116
GANDALF120
GASTON171
GEISHA153
GIBSON344
GIMLI144
GINA236
GISMO180
GIZMO1310
GOLDIE103
GOLIAT244
GORDON176
GRACE101
GRETA425
GRIM145
GRYNET169
GUCCI424
GUSTAV149
GÖSTA186
HAMPUS506
HANNA167
HAPPY287
HARLEY239
HARRY874
HASSE128
HECTOR220
HEDDA290
HEDVIG140
HEIDI136
HERA476
HERKULES203
HERMAN261
HERO379
HILDA447
HILMA112
HJALMAR117
HOBBE242
HOLLY173
HONEY263
HUBBE257
HUGO1684
HULDA152
HUMLAN110
ICE153
IDA1209
IDEFIX130
IDUN109
IGOR218
INA363
INDRA459
INEZ175
INGO112
INKA184
IOR139
IRIS319
IRMA185
ISA874
ISAK356
ISOR108
IZA520
IZOR390
IZZY141
JACK1406
JACKIE435
JACKO156
JACKSON138
JASON159
JAVA112
JAZZA110
JENNA109
JEPPE212
JERRY144
JESPER108
JESSIE257
JOCKE126
JOKER178
JONNA198
JOPPE226
JOY115
JULIA348
JULIUS166
JULLE134
JUNIOR304
KAJSA1325
KALLE517
KASPER682
KATJA118
KELLY405
KENZO456
KEVIN198
KIA284
KIARA270
KICKAN259
KIM513
KING807
KIRA637
KITA187
KITTY263
KIWI276
KLARA408
KLINGA105
KNUT140
KNUTTE125
KOMPIS241
KRUT135
LABAN770
LADY1677
LAIKA421
LAJKA101
LASSE139
LEA243
LEIA532
LEIJA133
LEJA132
LEO1549
LEON239
LEXI194
LEXIE230
LEXUS228
LILLA MY109
LILLAN382
LILLEMAN250
LILLEN171
LILLY306
LILO151
LINA833
LINUS801
LIPTON125
LISA1541
LISEN106
LIZA207
LIZZIE285
LIZZY279
LOFFE176
LOKA173
LOKE686
LOLA133
LOPPAN208
LOTTA421
LOTUS350
LOVA341
LOVE210
LOVIS369
LUCAS480
LUCIFER127
LUCKY607
LUCY249
LUDDE3590
LUDVIG116
LUFSEN474
LUKAS1030
LUNA478
LYCKA122
MADICKEN196
MADONNA116 
MAGGIE138
MAJA1766
MAJKEN169
MALTE989
MALVA159
MANNE113
MARLEY123
MATILDA215
MATTIS100
MAX1725
MAXI144
MAXIMUS178
MAYA521
MEJA246
MELKER415
MELVIN303
MESSI300
MIA326
MICKE147
MIKA102
MILLA432
MILLAN220
MILLE221
MILLIE170
MILO717
MILOU770
MILTON803
MIMI102
MIMMI1717
MINDY122
MINI374
MINNA226
MIO430
MIRA807
MIRANDA125
MISCHA108
MISTY124
MITZI151
MOA927
MOJJE157
MOLLE1211
MOLLIE337
MOLLY5557
MOLTAS187
MORRIS993
MOSES149
MOZART362
MULLE187
MUSSE336
MY449
MYNTA125
MYRA156
MYRAN233
MYSAN281
MÄRTA327
NADJA233
NALA527
NALLE1362
NANNA111
NAPOLEON128
NELLI168
NELLIE1320
NELLY1232
NELSON460
NEMI111
NEMO964
NEO387
NERO490
NICKE390
NICKI218
NICKO249
NICO160
NIKE235
NIKITA1078
NIKKI374
NILLA171
NINA193
NINJA358
NINNI119
NISSE1097
NITRO177
NIXON158
NORA259
NORTON126
NOVA1830
OBELIX127
ODEN189
OFELIA133
OKÄNT275
OLGA355
OLIVER636
OLIVIA302
OLLE359
OSCAR299
OSKAR474
OTTO521
OZZIE118
OZZY1776
PEGGY213
PELLE403
PENNY219
PEPPE122
PEPSI853
PIA349
PICASSO107
PIPPI165
PIXI100
PIXIE229
PLEXUS167
PLUTO433
POLLY276
POMPE166
PONTUS334
POPPE141
PRICKEN487
PRINCE152
PUMA316
PUMBA132
PUTTE355
PYRET244
PYSEN222
PÄRLAN122
RAGGE236
RAGNAR105
RAIJA133
RAJA240
RAMBO1346
RAMSES111
RASMUS743
REX1408
RICKI114
RICKO139
RICKY243
RINGO123
RITA178
ROBIN249
ROCCO284
ROCKO111
ROCKY2497
ROFFE178
ROMEO124
RONJA3532
ROSA167
ROSSI137
ROXIE120
ROXY293
ROY474
RUBEN105
RUFF366
RUFFA125
RUFUS579
RULLE108
RUT251
SABINA149
SACKO139
SAGA1360
Saknar namn49234
SALLY2122
SALSA116
SAM279
SAMBA160
SAMMY175
SAMSON141
SANDY178
SANNA158
SANTOS147
SAPPO146
SARA467
SASCHA126
SASHA175
SASSA227
SCILLA110
SCOOBY100
SCOTT288
SELMA2056
SESSAN662
SHADOW145
SHAKIRA227
SHEILA128
SHIVA293
SICKAN295
SIGGE2300
SIGNE335
SIGRID122
SILVA111
SILVER139
SIMBA1179
SIMON304
SIMSON230
SINDY129
SIRI580
SISSI258
SITA160
SIXTEN884
SKORPAN356
SKOTT122
SKRÅLLAN643
SMILLA1359
SMULAN1038
SNOBBEN596
SNODDAS115
SNÖVIT110
SOLO120
SONJA154
SOYA168
SPEJA102
SPIKE536
STELLA1330
STINA958
STORM115
STURE244
SUDDEN253
SUNE465
SUNNY109
SUSSI137
SUSSIE139
SVANTE493
SVEA769
TAGE144
TANJA611
TARA241
TARZAN501
TASSA234
TAYSON111
TEA300
TEDDY750
TEKLA223
TEO220
TEQUILA385
TESS782
TESSA158
TESSAN420
TESSI226
TESSIE556
TESSY261
TEXAS748
THEA374
THELMA169
THEO367
TIFFANY127
TIGER386
TIKKA182
TILDA1075
TILDE106
TILLY197
TIM412
TIMMY179
TIMON153
TINA590
TINDRA1958
TINGELING274
TINTIN446
TIPPEN106
TITO101
TITTI184
TJABO330
TJORVEN335
TOBBE122
TOR121
TORSTEN186
TOSCA171
TOTTE645
TOVA401
TRIXA139
TRIXI306
TRIXIE462
TROJA788
TROLLA122
TROY182
TRULS175
TRULSA100
TUFF185
TUFFE121
TURBO678
TURE220
TUSSE107
TUSSI122
TUVA570
TYKE130
TYRA695
TYSON1715
TYZON132
TÖSEN181
UFFE122
UNO118
URAX116
VALLE409
WALLE139
VANJA106
VEGA120
VERA500
VICKY189
VICTOR128
VIGGO787
WIGGO176
VIKTOR312
VILDA481
WILDA417
VILJA214
VILLE865
WILLE706
WILLIAM107
WILLY110
VILMA665
WILMA3802
WILMER114
VINCENT217
WINSTON189
XENA168
YATZY152
YMER102
ZACK1021
ZACKE253
ZACKO356
ZAGA120
ZALLY165
ZAPPA135
ZAPPO155
ZARA102
ZAZZA114
ZEB846
ZEBBE130
ZEKE703
ZELDA838
ZELMA291
ZENTA222
ZERA136
ZERO209
ZEUS200
ZICO109
ZIGGE869
ZILLA109
ZIMBA507
ZINDY104
ZINGO617
ZIPPO142
ZITA1182
ZLATAN175
ZORBA139
ZORRO2203
ZOYA115
ZÄTA171
ÅDI139
ÅKE179
ÄNGLA111

Här är listan över hundar som jag känner eller har känt.

HundnamnAntal   REGISTRERADEPlats
AYA148 540
BONNIE614 126
BONNY114 686
BOSSE1125 51
CINDY834 84
DIESEL1007 62
DIEZEL383 215
DISEL125 622
DIZEL139 573
DOGGE171 472
DORIS1908 15
ELVIS1712 22
EMMA788 91
HARRY874 77
HERA476 162
ISOR108 723
ISA874 76
IZA520 146
IZOR390 206
JOCKE126 618
KING807 86
LUDDE3590 4
MADONNA116 674
MOLLY5557 1
NELLI168 485
NELLIE1320 39
NELLY1232 44
NIKE235 343
OZZIE118 665
OZZY1776 17
ROBIN249 324
SABINA149 539
SAGA1360 34
SAMBA160 502
SESSAN662 116
TURBO678 114
ZACKE253 318
ZLATAN175 465
ZORBA139 579
ÅKE179 447


Senaste inläggen

Presentation


På bilden är Madonna, Dvärgschnauzer, BIV=bäst i världen. Alla kategorier.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Länkar

Arkiv

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards