Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Yvonne Andersson - 15 mars 2010 18:30

   

Nya blodprover har nu tagits och här väntar vi på röntgen av nacke, rygg och höfter för att kanske få se var smärtan kommer ifrån.

Efter att vet. undersökt henne mycket noggrant och konstaterat att ingenting i blodet tyder på någon bakteriell infektion satte sig vet. och läste in sig och hon kan nu utesluta det mesta utom att det måste vara något autoimmunt. Det var ju även Vet. Stavenborns första diagnosfråga.

Klart är att själva hjärnstammen är påverkad av någon inflammationsprocess, liksom MS, vilket ger huvudvärk, allmänpåverkan, yrsel .mm. Jag har ju skojat om att det liknar Fibromyalgi, och det var ju inte så tokigt gissat, för det är ju också autoimmunt. Det är tack och lov inte smittosamt.

Jag har ju själv haft hjärnhinneinflammation två gånger så jag kan förstå vad hon går igenom.

Röntgenapparaten gick sönder efter 9 bilder så vi ska tillbaka om en vecka, eftersom några av bilderna inte gick att tolka.

Innan vi efter nära 3 timmars vistelse i detta rum fick lämna det, gav de henne både en kortisonspruta och en smärtlindrande spruta.

Med oss hem fick vi 10 st smärtlindrande sprutor som hon ska ha var åttonde timme i tre dygn. Vi fick också ett recept på kortisontabletter och en saftig räkning på över 4000:-.

Några kronor får jag ut på försäkringen men medicin ersätts inte. Får väl tugga på ramarna i några månader för alternativet, att låta henne somna är ingenting att ens överväga ifall hon kan bli smärtfri på några dagar.

I väntrummet träffade vi en 11 veckor gammal Madonnakopia och vi blev förälskade båda två för under några minuter hade Madonna en måbättrestund.


När vi var på väg hem ringde jag till Marianne och hon hade suttit på Danderyds Sjukhus halva dagen for i morse halkade hon omkull och bröt handleden. Den högra förståss, eftersom hon är högerhänt.


Nu är både Madonna och jag uttröttade så vi kommer nog att sova djupt i natt.


Senaste inläggen

Presentation


På bilden är Madonna, Dvärgschnauzer, BIV=bäst i världen. Alla kategorier.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards