Alla inlägg den 8 april 2012

Av Yvonne Andersson - 8 april 2012 20:21

 
I morse var Madonnas öga helt igenklistrat och efter att ha tvättat med koksaltlösning såg jag att svullnaden var tillbaka så det var bara att åka in till Djursjukhuset igen.


I dag fick vi en annan veterinär


 

Miriam Kenic
Examen 2007
Allmän kirurgi och medicin. Miriam är speciellt inriktad på kirurgi och tandsjukdomar.

Ingår i vårt Tand-team. Miriam ingår i specialistutbildningsprogrammet.

Har 2 katter som heter Ramzes och Sfinx.


Hon sövdes och operationen fick göras om från början. Dvs. såret öppnades och syddes om, nu med stygnsändarna igenom ögonlocket och fästade där på utsidan. Stygnen skaver hål på hornhinnan och cellerna som växer till fäster inte utan bildar bara sårskorpor som lossnar.

Nu har hon fått en bredspektrumantibiotika i ögondropparna så kanske även infektionen ger med sig. Nu får hon 3 sorters ögondroppar och även smärtstillande enligt ett schema.

Jag fick vara med vid uppvaket och så var det bara att bära henne till tåget igen.

I morse försökte jag ta henne i buren på dragkärran, men den stora halskragen tog så stor plats och hon protesterade högljutt eftersom hon inte kunde röra sig därinne.


Hon vrålade när vi kommit hem så jag ringde till vet. och frågade om de glömt ge henne smärtstillande. Neejdå sa vet. hon är hög av läkemedlen och har inte ont. Nu efter 6,5 timme börjar hennes vargylande att avta litet men hon kan hallicunera ända upp till 1 dygn etersom de var tvungna att ge ett annat narkosmedel i dag då det blivit så tätt mellan narkoserna.

Hon har sövts 3 ggr på 5 dagar så jag förstår att hon beklagar sig, men det är så jobbigt att inte kunna göra något för henne förutom att omväxlande bära henne och massera.

Så här låter hon.

Eftersom Madonna är över 10 år räcker försäkringspengarna bara till 20000:- och nu är dom slut, därför sinar mitt flyttkonto nu.

Senaste inläggen

Presentation


På bilden är Madonna, Dvärgschnauzer, BIV=bäst i världen. Alla kategorier.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Arkiv

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards